Окупаційна армія, вид зсередини: "Понасобирали шарамыг-калек… И погнали блин" (перехоплення ГУР)

Рашист, який воює проти України у складі підрозділів "ЛДНР", розповідає про те, що окупанти понабирали у свою армію аби кого, замість того, щоб одразу робити мобілізацію. Про це свідчить перехоплення його розмови зі знайомим, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України у своєму Телеграм-каналі 12 жовтня.

"Надо было подготовливаться, а не то что они – понасобирали шарамыг-калек без ничего блин, – каже рашист про дії свого керівництва. – Без касок, без бронижилетов. И погнали блин. Надо было сразу мобилизацию проводить!"

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому черговий окупант розповідав про свй досвід бойових дій: "Мы в кольце, нах*й, вообще е**ть, е***нуться, я вообще такого не ожидал".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті