Андрій Шевченко став єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу

Єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу (УАФ) став Андрій Шевченко. Про це повідомили на сайті УАФ 28 грудня.

"27 грудня в Будинку футболу відбулося засідання реєстраційної комісії для встановлення повноважень делегатів та кворуму позачергового XXVI Конгресу УАФ. Комісією підбито підсумки обрання членами УАФ делегатів на конгрес та встановлено кворум конгресу, - сказано в повідомленні. - Засідання робочої групи з перевірки відповідності кандидатів на посаду президента УАФ, висунутих для обрання на позачерговому XXVI Конгресі УАФ 25 січня 2024 року, відбулося 28 грудня. Під час засідання встановлено, що всі постійні члени Української асоціації футболу, які мають право висунення кандидатів на посаду президента УАФ, надали протоколи засідань своїх керівних органів із цього питання. В усіх протоколах на посаду президента УАФ висунуто кандидатуру Андрія Миколайовича Шевченка (дата народження - 29.09.1976) - володаря "Золотого м’яча"-2004, Героя України, нагородженого відзнакою "Національна легенда України".

Зазначається, що вибори відбудуться 25 січня 2024 року на позачерговому конгресі УАФ.

Раніше повідомлялось, що Андрія Шевченка офіційно висунуто кандидатом на обрання президентом УАФ.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті