ЄС вніс понад 120 фізичних і юридичних осіб до нового пакета санкцій проти росії

До десятого пакета санкцій Європейського Союзу проти РФ увійде 121 фізична та юридична особа. Про це повідомив міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Хукстра, пише "Європейська правда".

"Через рік після початку жорстокої війни Путіна проти України максимальний тиск на Росію за допомогою санкцій залишається критично важливим. Тому ми вітаємо 10-й санкційний пакет ЄС, який включає заборону на експорт та внесення до списків 121 юридичної та фізичної особи", - йдеться у повідомленні в Twitter.

"Нідерланди закликали включити до переліку осіб, відповідальних за депортацію українських дітей, що є огидним злочином. Ми раді, що цей санкційний пакет спрямований проти цих злочинців, а також проти виробників зброї та осіб, які сприяють ухиленню від санкцій", - додав міністр.

Як повідомлялося раніше, країни ЄС погодили десятий пакет санкцій проти росії пізно ввечері в п'ятницю - це сталось рівно через рік із початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті