Полька і бельгійка намагались незаконно вивезти двохрічного хлопчика з України



Полька і бельгійка намагались незаконно вивезти двохрічного хлопчика з України, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

21 березня в міжнародному пункті пропуску «Краковець» виявили спробу громадянки Бельгії та громадянки Польщі на легковому автомобілі «Фольксваген» вивезти двохрічного хлопчика з України.

Пасажирка-полька надала до контролю тимчасовий паспорт, виданий консулом Республіки Польща у Брюсселі, а з документів на дитину була лише довідка, видана Галицьким РВ Львівського міського управління МВС України у Львівській області про звернення вищевказаної громадянки Польщі із заявою по факту втрати паспорта її доньки.

Громадянка Польщі акцентувала увагу прикордонників на тому, що напередодні вона в’їхала в Україну з цією ж  дитиною через пункту пропуску «Шегині».

Проте під час перевірки факту перетину кордону було встановлено, що на в’їзд в Україну на даному транспортному засобі слідували лише двоє осіб — громадянка Бельгії  та громадянка Польщі.

З жінками було проведено співбесіду, під час якої псеводмати зізналася, що насправді дитина є не дівчинкою, а хлопчиком, і їй не належить, а за перевезення жінці заплатили грошову винагороду.

Зі слів громадянки Польщі, дану дитину її попросив перевезти громадянин США, який на даний час знаходиться в Америці та назвався батьком дитини.

Наразі прикордонниками проводиться перевірка перед порушенням кримінальної справи.




Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи