Тільки 400 тисяч людей безкоштовно вакцинують на Львівщині

На Львівщині безкоштовно вакцинують від грипу не 800 тис. людей, як заявляли раніше, а лише 400 тисяч, - повідомляє "ЗІК".

Кількість мешканців Львівщини, яких планують вакцинувати від грипу коштом місцевих бюджетів, скоротилася вдвічі. За уточненими даними Львівської обласної СЕС, до так званих декретованих груп в області належать не 800 тис., як було заявлено раніше, а 400 тис. осіб. Зокрема, про це сьогодні, 19 листопада, у коментарі ЗІКу повідомив головний державний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів.
«Ми говоримо лише про кількість людей, яких доцільно щепити. Уточнивши дані, ми з’ясували, що це не 800 тис. (це було разом зі студентами, які не належать до декретованих груп), а понад 400 тис. людей», – повідомив Павлів.
З його слів, розрахунки, наведені раніше, були загальними.
Павлів повідомив, що пропозиції щодо проведення вакцинації подані до Львівської ОДА, далі їх розглядатиме Львівська облрада. З його слів, скільки саме доз і яких вакцин буде закуплено, вирішуватимуть органи місцевої влади.
Скільки на це потрібно коштів, Павлів відповісти не зміг. «Ми не можемо сказати, скільки потрібно коштів: залежно яка вакцина», – зазначив він.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи