Львівські «Карпати» проведуть спаринг проти ужгородського «Закарапаття»






Львівські «Карпати» проведуть спаринг проти ужгородського «Закарапаття» у Львові 14 листопада, — повідомили кореспондента «ОстроВ»  у інформаційному центрі ФК «Карпати». 

Попередньо планувалось проведення товариського матчу в Ужгороді, однак через погані погодні умови на Закарпатті й, відповідно, непридатне для проведення футбольного матчу поле стадіону "Авангард" в Ужгороді, матч відбудеться у Львові на стадіоні «Україна». 

Ініціативу щодо проведення товариського матчу висловив головний тренер «Карпат» Олег Кононов.  «Нам потрібен поєдинок, тому ми звернулися до ужгородського «Закарпаття». Ми хотіли зіграти саме проти команди вищої ліги, та й інших варіантів не було, адже у першій лізі гравців розпустили додому», — сказав Олег Кононов.

Нагадаємо, що 13 тур чемпіонату України з футболу в прем’єр-лізі було перенесено у зв’язку з підготовкою збірної України до матчів із збірною Греції за вихід у фінальну частину чемпіонату світу 2010 року.  

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи