Є.Романишин не вважає себе колишнім головним лікарем і доводить це в суді

Я не вважаю себе колишнім головним лікарем і буду це доводити меру Івано-Франківська в суді, - повідомив колишній головний лікар Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 Євген Іванович Романишин в інтерв’ю «ОстроВ».

«ОстроВ» у своїх публікаціях вже писав проте, що в Івано-Франківську міським головою В.Анушкевичусом проводиться масове звільнення з займаних посад головних лікарів міських закладів охорони здоров’я. «Мене звільнили з посади головного лікаря з формулюванням «у зв’язку з закінченням контракту». Розпорядження міського голови і наказ головного лікаря ЦМКЛ про моє звільнення вважаю незаконними, і я їх оскаржую в суді.  Вважаю, що рішення міського голови Івано-Франківська В.Анушкевичуса про моє звільнення з вказаних підстав, є результатом його політичної діяльності», - зазначив Є.Романишин.

Як повідомив Романишин, справа знаходиться в Івано-Франківському міському суді. «5 жовтня 2009 року буде третє засідання суду. Перше не відбулося, бо сторона відповідач не з’явилась. На другому заслухали тільки мене. Знаючи про можливості нашого міського голови у місцевих судах, я настроєний йти на апеляції у Верховний Суд України, аж до Міжнародного суду по правах людини», - сказав Є.Романишин. 

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи