На Прикарпатті за добу затримано 26 водіїв на підпитку

Затримано 26 водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку, - повідомляє "Pravda.if.ua".

Протягом останньої доби у чергові частини міліції області надійшло 67 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 11 крадіжок, 12 випадків заподіяння тілесних ушкоджень, по одному хуліганству та незаконному заволодінню автотранспортом. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 40 злочинів. У сфері незаконного обігу наркотиків задокументовано 4 протиправних прояви. Викрито 8 злочинів економічного спрямування.
В Долинський райвідділ міліції учора доставлено двох молодих місцевих жителів, яких підозрюють в угоні легковика. Як встановлено, “Жигулями”, залишеними господарем біля будинку, незаконно заволоділи 19-річні юнаки. Мотиви вчинення ними злочину зараз з’ясовуються. Перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинних діянь.
Калуська міліція розкрила крадіжку, скоєну у минулі вихідні. Як виявилося, мобільний телефон та гроші у жительки райцентру викрав 21-річний калушанин. У нього вилучено речові докази вчинення майнового злочину.
Співробітники галицької міліції з’ясовують обставини крадіжки з помешкання в Бурштині. У її скоєнні обгрунтовано підозрюються 23-річний житель Калуша та 31-річний івано-франківець. Зловмисники, як з’ясувалося, проникли до чужої оселі, підібравши ключі. Підозрювані арештовані.
В Івано-Франківську працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили особу, яка розповсюджувала марихуану. У 22-річного жителя обласного центру оперативники вилучили кільканадцять пакетиків з наркозіллям, що зберігалося на продаж, а також отримані за збут наркотиків гроші.
На автошляхах Прикарпаття упродовж минулої доби не трапилося жодної дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими. Водночас затримано 26 водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи