65 мільйонів гривень витратять на реконструкцію електромереж Прикарпаття

Реконструкція електричний мереж Івано-Франківська та області обійдеться в 65 мільйонів гривень, - повідомляє прес-служба “Прикарпаття обленерго”.

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» продовжує оновлення повітряних і кабельних ліній електропередач та трансформаторних підстанцій. За літні місяці енергетики за допомогою спеціалізованих електромонтажних бригад підрядних організацій здійснили низку таких проектів. Інвестиції, які спрямовуються на оновлення основних фондів, закладаються в Інвестиційній програмі компанії. На 2010 рік інвестиційна складова тарифу компанії складає 65 млн. грн.

До осіннього похолодання завершаться роботи з реконструкції повітряної лінії 10 кВ від підстанції Делятин (3,2 км). Перебудова приєднання ПЛ-10 кВ Делятин була складною не лише через рельєфні умови гірської місцевості (височини та заболочені території), а й через зсуви ґрунту, які сталися тут після сильних опадів. Через це ділянку електролінії монтажники були змушені переносити.

На останньому етапі перебуває реконструкція ПЛ-10 кВ від підстанції Перегінськ. Адже у Рожнятівському районі, де проходить приєднання Ясень, практично завершено перебудову 10 км електролінії.

Зроблено значну частину робіт з модернізації електромереж 0,4-10 кВ у населених пунктах Івано-Франківської області, зокрема: у місті Яремче, селі Слобода Коломийського району, селі Стопчатів Косівського району та інших.

Крім того, триває перебудова кабельних лінії в обласному центрі (від підстанції Загвіздя), якими живиться значна кількість соціально важливих та категорійних споживачів у мікрорайоні Пасічна обласного центру.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи