Іномарку голови Тернопільської області конфіскували правоохоронці

Тернопільські правоохоронці перевірили службову іномарку Тернопільської обласної державної адміністрації, якою користується голова області Юрій Чижмарь, - повідомляє "zaxid.net".

У багажнику правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів. Водій пред’явив навіть не прострочений тимчасовий реєстраційний талон, а лише ксерокопію недійсного документа.
Про те, що в авто водій часто змінює номерні знаки, міліціонерам повідомили співробітники обласної держадміністрації. Увечері 16 квітня на одній з вулиць Тернополя працівники ДАІ зупинили водія автомобіля марки "Мерседес-Бенс Е-240" і попросили пред’явити документи на транспортний засіб. На вимогу міліціонерів пред’явив підроблений талон технічного огляду.
Як інформує прес-служба обласних правоохоронців, як транспортний засіб могли незаконно використовувати тривалий час - залишається загадкою. У водія не було навіть шляхового листа. Отож, невідомо, як використовували службову іномарку, виїжджаючи нею із гаражів, та списували пальне. Сподівалися, що дозволено губернатору - не дозволено простим смертним. Правоохоронці змушені були затримати автомобіль і доставити його на штрафмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліціонери проводять перевірку, чи іномарка не крадена за кордоном.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи