Італійці хочуть започаткувати авіарейс «Тернопіль – Неаполь»



На Тернопільщині побувала делегація департаменту міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО в галузі міжнародних зв’язків та розвитку новітніх технологій. У складі делегації – представники Італії Стефано Брун та Агостіно Орабона, українські колеги, зокрема із Хмельницької та Львівської областей, керівники Кременецького ботанічного саду тощо. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної ради.

Італійці на основі інвестиційної угоди пропонують на базі закладу створити медичний центр щодо профілактики та лікування цукрового діабету. Також вже розроблені проектні пропозиції щодо виробництва лікувальних протидіабетних рослинних засобів на базі Кременецького ботанічного саду.

Це сприятиме розвитку рекреаційних та туристичних  можливостей області. Гості наголосили, що надзвичайно позитивним для розвитку інвестиційної привабливості краю є те, що тернополянам вдалося відновити роботу Тернопільського аеропорту, і висловили свою безпосередню зацікавленість у встановленні авіарейсу «Тернопіль – Неаполь».

Італійські інвестори підкреслили, що у випадку позитивного впровадження нинішніх проектів вони будуть  зацікавлені у продовженні спільної роботи, зокрема у внесенні інвестицій у розвиток зеленого  туризму, до прикладу – будівництво невеличких, проте комфортних готелів європейського типу.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи