Депутати міськради незадоволені роботою мера Франківська у сфері ЖКГ

Депутати Івано-Франківської міськради незадоволені роботою мера міста Віктора Анушкевичуса в сфері житлово-комунального господарства за 2006-2010 рік. 24 лютого, на сесії міськради, 49 депутатів визнали таку роботу міського голови незадовільною. Про це сьогодні, 1 березня, на прес-конференції депутатів міської ради ВО «Свобода» розповів секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Зокрема, нардепи обговорили питання банкрутства ЖЕКів. За словами Р. Марцинківа, наразі з цього приводу ведеться розслідування. Секретар міськради впевнений, що винні мають нести кримінальну відповідальність.

Зазначимо, що Івано-Франківська міська рада затвердила «Комплексну програму реформування житлово-комунальної сфери Івано-Франківська на 2011-2012 роки».

«Ми повинні узабезпечити майно, яке перебуває в підпорядкуванні ЖЕКів від можливих наслідків процедури банкруцтва. Вважаємо, що таке доручення ми вдали на сесії міськради – передати майно з балансів ЖЕО на баланк комунального господарства – Єдиного розрахункового центру», - зазначив голова фракції «Свободи» у міській раді Роман Онуфріїв.

За його словами дане підприємство на сьогодні немає жодної загрози щодо своєї діяльності.

«Ми доручили фонду комунального майна формалізувати власність громади, що перебуває в оренді в ЖЕКів. Зобов’язали баланс-отримувача, яким має стати Єдиний розрахунковий центр, укласти договори на житлово-комунальні послуги з мешканцями», - наголосив Р. Онуфрів.

Таким чином, ухваливши програму реформування, депутати сподіваються відновити платоспроможність житлових організацій.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи