Завтра у школах Львова відновлять навчання

22 грудня у школах Львова відновлюють навчання. Сьогодні, 21 грудня, в мерію надійшов лист від головного санітарного державного лікаря міста про те, що ситуація із захворюваністю дітей шкільного віку дозволяє скасувати обмежувальні заходи у школах. Відтак, міський голова підписав розпорядження про відновлення навчання, - повідомляє «ОстроВ».

Нагадаємо, за 20 грудня у місті захворіло 194 дитини віком від 7 до 14 років, 254 – від 3 до 6 років та 217 немовлят.

«За цифрами захворюваність у місті Львові зараз є адекватна до пори року. На 50 тиждень року в нас епідпоріг приблизно співпадає із епідпорогом. Невеличке перевищення є за рахунок дорослого населення. Починаючи від середи відзначаємо зменшення кількості зареєстрованих хворих дітей віком від 3 до 6 і від 7 до 14 років. Це дає підстави стверджувати, що захворюваність серед дітей пішла на спад. Інтенсивний поріг в цих вікових категоріях вдвічі менший ніж епідпоріг, тому є підстави відновити навчання», - зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, від 9 грудня з метою запобігання поширенню захворюваності у львівських школах було запроваджено обмежувальні заходи та призупинено навчання. Про це було видано розпорядження міського голови, яке базується на рішенні міської комісії техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи