Водії вантажівок з пестицидами потрапили до лікарні у Львові

У межах Львова вимушену зупинку зробили три вантажівки, що мали вивезти пестициди з Вінницької області для утилізації у Польщі, - повідомляє "Zaxid.net".

Причина - погіршення самопочуття водіїв. Вантажівки перебувають на майданчику на вул. Польовій, 2. Особливих порушень не виявлено. Є лише одне порушення - вантажівки вимушено відхилилися від маршруту і в’їхали на територію міста Львова, оскільки у водіїв погіршилося самопочуття. Один із них у лікарні, на обстеженні.
Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради повідомив, що на місце події прибули практично всі контролюючі органи - представники управління НС, прокуратури, представник міністерства екології. "Вантажі герметичні. Причина погіршення самопочуття водіїв у тому, що вони порушили правила техніки безпеки, коли допомагали завантажувати пестициди. Вони були без масок і надихалися", - пояснив В.Рощин.
За його інформацією, пестициди з Вінничини вивозять у Польщу для утилізації у межах державної програми. До цього часу вже було вивезено близько 600 тонн.
Зараз на території Львова стоїть три вантажівки, у кожній з яких по 20 тонн пестицидів. "Підрядником з перевезень є концерн "Орлан". Керівництво концерну зараз оперативно вирішує питання заміни водія, що у лікарні, щоб вивезти вантажі", - поінформував В.Рощин.
В.Рощин також запевнив, що життю госпіталізованого водія нічого не загрожує.

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи