У ВР зареєстрували постанову про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови №10391 про відкликання нардепки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету із питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Як зазначається у документі, ініціаторами виступили 11 народних депутатів, серед яких і очільник комітету Олександр Завітневич.

"Керуючись положеннями статті 83 регламенту ВРУ, статті 7 закону "Про комітети Верховної Ради" пропонується відкликати нардепку Безуглу Мар'яну Володимирівну з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки", — йдеться у постанові.

Так, документ далі розглядатиме Комітет з питань регламенту. Опісля постанова може бути винесена на голосування зали 10-12 січня й у випадку наявності 226 і більше голосів вступити у дію.

Нагадаємо, 5 січня комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступника голови.

Як повідомлялося, Безугла показала законопроект про мобілізацію з правками Залужного. 

Також повідомлялося, що Безугла нагадала "Кварталу 95", що вони "створені" Зеленським та порекомендувала піти в армію. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті