В Івано-Франківську міський голова і керівництво «обленерго» не можуть поділити котельню



Суперечлива ситуація склалась в Івано-Франківську довкола котельні на вулиці Індустріальній, - повідомляє «БРІЗ».

Учора, 25 лютого, на сесії міської ради міський голова Віктор Анушкевичус заявив, що котельня по вул. Індустріальній, 34 належить територіальній громаді міста, тому у цій темі поставлено крапку.
Керівництво ВАТ “Прикарпаттяобленерго” вважає, що повідомлення мера і директора “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Арсенія Блащука передчасні і невідповідають дійсності.

Наразі право комунальної власності на котельню у Івано-Франківської міської ради відсутнє. ВАТ “Прикарпаттяобленерго” є єдиним законним власником районної котельні та прилеглих до неї теплових мереж по вул. Індустріальній, 34 згідно єдиного державного реєстру нерухомості майна.

Не дивлячись на різного роду провокації і недотримання домовленостей, досягнутих попередньо керівництвом ВАТ “Прикарпаттяобленерго” і міським головою, енергетики, розуміючи соціальну важливість питання теплопостачання, і надалі не обмежуватимуть доступу до даного об‘єкту працівників ДМТ “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, які задіяні в обслуговуванні котельні та когенераційної установки, що дасть змогу тепловикам без перешкод завершити опалювальний сезон.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи