В Чопі затримали контрабанду жіночого одягу з Угорщини вартістю 1 мільйон

На Чопській митниці затримали партію жіночого одягу на 1,1 млн грн, - повідомляє "Гал інфо".

Прикордонники Чопського прикордонного загону спільно з співробітниками Чопської митниці припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії жіночого одягу. Загальну суму вилученого товару становить 1 103 948,07 грн. Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.
12 жовтня о 18.00 до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” (україно-угорський кордон, Ужгородський район, Закарпатської області) прибув мікроавтобус марки “Мерседес”, з українськими реєстраційними номерами. Транспортним засобом, який прямував на в’їзд в Україну, керував громадян України Андрій К., 1960 року народження.
Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, прикордонники та митники прийняли рішення про проведення більш детального огляду вантажу та транспортного засобу.
В результаті огляду були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю товари іноземного виробництва, а саме жіночий одяг, відомих європейських брендів, різних моделей, кольорів, фасонів та розмірів, (нижня білизна – 508 шт., одяг -563 шт.) що був прихований в передній частині багажного відсіку мікроавтобуса, під особистими речами водіїв та упакований в 5-ти дорожніх сумках, а також в 12-ти поліетиленових пакетах обклеєних клейкою стрічкою.
Доступ до прихованого став можливим після вивантаження 2/3 частин вмістимості багажного відсіку мікроавтобуса з особистими речами водіїв.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи