У Бєлгородській області РФ після атак більш ніж 20-ма дронами згоріли два КамАЗи, пошкоджено лінії електропередач

Бєлгородську область РФ атакували безпілотники кілька разів протягом дня 6 травня, унаслідок цього згоріли два КамАЗи, пошкодило лінії електропередач, а також загинув цивільний чоловік. Про це повідомив губернатор Білогородської області В'ячеслав Гладков у Телеграм 6 травня.

"Два КамАЗи в районі села Щетинівка Бєлгородського району зазнали атак ЗСУ за допомогою FPV-дронів. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Унаслідок вибухів один із транспортних засобів повністю згорів, у другого - серйозні пошкодження", - написав Гладков.

Чи були КамАЗи військовими або цивільними, він не уточнив.

Гладков також повідомив, що в селі Нікольське Бєлгородського району загинув чоловік і була поранена дівчинка.

"У Бєлгородському районі внаслідок повітряної атаки ЗСУ в селі Нікольське різні пошкодження зафіксовано в 14 приватних житлових домоволодіннях і одній квартирі в МКБ, також осколками посічено один легкий автомобіль і трактор", - написав також губернатор.

Тим часом міноборони РФ повідомила про цілу низку (понад 20) "припинених чергових спроб київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу на об'єктах на території Російської Федерації" в Бєлгородській області.

Так, якщо вірити російському відомству, о 17:30 було знищено три БПЛА, о 17:00 - два, близько 16:00 - сім, близько 15:20 - два, близько 14:40 - два, близько 14:00 - три, близько 13:00 - один, близько 12:30 - один.

Крім того, окупанти повідомили про атаки на Курську область і окупований Крим.

Раніше повідомлялося, що для штурму Харкова росіяни наростили 50-тисячне угруповання в прикордонних областях РФ, включно з Бєлгородською.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті