Україна і Білорусія проведуть спільні військові навчання у Львові

У міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочалась підготовка до двосторонніх українсько-білоруськиї навчань , - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі Західного регіонального медіа-центру МО України.

18 жовтня, у Яворівському районі Львівської області на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки розпочалась підготовка до офіційного відкриття та проведення практичної фази двостороннього українсько-білоруського тактичного навчання аеромобільних підрозділів.

Згідно із планом заходів міжнародного військового співробітництва, навчання триватимуть із 18 по 22 жовтня. До їх проведення залучено підрозділ 80-го окремого аеромобільного полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України та взвод аеромобільних військ ЗС республіки Білорусь.

Учора обидва підрозділи прибули у розташування Міжнародного центру миротворчості та безпеки. А сьогодні, 19 жовтня, приступили до підготовчої фази. Зокрема, із особовим складом аеромобільного взводу ЗС республіки Білорусь було проведено ознайомчий брифінг за сценарієм тактичного навчання, до військовослужбовців доведено порядок організації та проведення занять, закріплено техніку, зброю. Також учасники польової фази навчань отримали засоби імітації: холості набої та вибухові пакети.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи