У Франківську двоє зловмисників зґвалтували та пограбували 26-річну жінку

















У Франківську бездомний та колишній засуджений зґвалтували та пограбували 26-річну жінку. Підозрюваних у згвалтуванні міліція затримала через дві години після скоєння злочину, - повідомили «ОстроВ» в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

В Івано-Франківську в районі залізничного вокзалу двоє зловмисників пізно увечері зґвалтували і відібрали мобільний телефон та гроші у 26-річної жінки, що поверталася з роботи. помешкання 26-річна жінка, що тимчасово проживає в Івано-Франківську.

Оговтавшись, потерпіла поспішила до найближчого відділку міліції. У Вовчинецькому відділенні її уважно вислухали, а відтак запропонували у супроводі міліціонерів патрульно-постової служби об’їхати прилеглу до місця події територію. Було вже близько половини п’ятої ранку, коли в кафе на вулиці Вовчинецькій працівники міліції виявили двох чоловіків, що за описом заявниці скидалися на її кривдників. Сумніви відпали, коли їх упізнала потерпіла, до того ж у одного з чоловіків правоохоронці вилучили телефон жінки.

Затриманими “за гарячими слідами” виявилися 18-річний уродженець Закарпаття – особа без постійного місця проживання, та 22-річний мешканець Бурштина, що вже має судимості за хуліганство та грабунки. Тепер у нього, як і його спільника, є реальні перспективи додати до “заліку” ще один грабіж, а також кримінальну відповідальність за вчинення згвалтування. Обидва затриманих очікуватимуть вердикту суду під вартою.

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи