Троє офіцерів міліції, що катували підозрюваних, потрапили на лаву підсудних в Чернівцях

Проти трьох правоохоронців Першотравневого райвідділу міліції прокуратура порушила кримінальну справу за фактом катування та перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством, - повідомляє "ЗІК".

 

Офіцери міліції, затримавши підозрюваних у скоєнні крадіжки, вибивали з людей докази, піддаючи їх тортурам. За цією справою вже завершено слідство. Троє міліціонерів наразі перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Справу передано до суду.
 

Усього, як повідомив на прес-конференції прокурор області Йожеф Орес, у цьому році на Буковині проти міліціонерів порушили 6 кримінальних справ, за актами прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 296 працівників органів внутрішніх справ, 16 – податкової міліції та 7 – Служби безпеки.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи