Ті, хто на Прикарпатті створював "ЄЦ", повинні понести політичну відповідальність

Ті, хто на Прикарпатті створював "ЄЦ", повинні понести політичну відповідальність, заявив один з лідерів заступник голови партії НСНУ З.Шкутяк в інтерв’ю інтернет сайту  glavred.

На запитання кореспондента "Главред" про те, що протягом останніх півроку до партії «Єдиний центр» перетекла значна частина людського потенціалу «Нашої України»... Нинішній голова Івано-Франківського обласного НСНУ сказав: "У Івано-Франківській області до «Єдиного центру» перейшло п’ять осіб, які ніякого значення для партії не мали. При тому, що «Наша Україна» для Івано-Франківської області багато років була на перших позиціях".

Нагадаємо, що обласну організацію "ЄЦ" очолює колишній нунсівець, депутат обласної ради Павло Андрусяк, а міську організацію очолює колишній нунсівець, депутат Івано-Франківської міської ради Руслан Гусак.

На уточнення кореспондента, а "чи можливий зворотній процес, коли ті, хто раніше пішов з «Нашої України» до «Єдиного центру», повернуться до вашої партії?" З.Шкутяк відповів так: "У нас немає групового прийому в партію. Якщо хтось з них захоче повернутись, він має право написати заяву, і місцевий осередок, до якого він звернеться, дасть з цього приводу свої висновки. Не може бути такого, щоб ціла партія кудись поверталася, тим більше, ви самі розумієте, той, хто цю ідею, так би мовити впроваджував, повинен понести політичну відповідальність".

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи