Суд покарав учасників "Голого забігу" у Львові штрафами від 51 до 136 гривень

Згідно з рішенням Галицького районного суду міста Львова, де сьогодні, 30 червня, розглядалася справа учасників «Голого забігу», хлопці мають заплатити штраф за адміністративне порушення, - повідомляє "ЗІК".

Найвищу суму штрафу заплатить хлопець, якого тримали в дільничному пункті міліції на вул. Федорова – 136 грн, ще одному призначили адмінштраф у розмірі 68 грн, іншим трьом – по 51 грн.
Як повідомив Остап, справа розглядалася індивідуально по кожному підсудному не більше як 15 хв. За його словами, виглядало на те, що судді не були проінформовані про призначена засідання і дізналися про це від журналістів. А саме судове засідання тривало під час обідньої перерви, коли знайшовся вільний суддя.
Однак, учасники «Голого забігу» не будуть оскаржувати рішення суду, адже вважають, що це невелика сума штрафу. Утім, вони планують подавати скаргу в прокуратуру на дії правоохоронців, які їх безпідставно затримали і застосовували фізичне втручання.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи