Послуги, вартістю майже 1,5 мільярди гривень, надали в 2010 році в Івано-Франківську

Ринок послуг міста Івано-Франківська у 2010 році, - повідомляє Головне управління статистики.

На ринку послуг м.Івано-Франківська у 2010 році працювало 607 підприємств, основним видом діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг (включаючи ПДВ) для всіх споживачів склав 1424,7 млн.грн., що у порівнянних цінах на 2,1% більше, ніж за 2009 рік.

Обсяг послуг, реалізованих населенню, становив 356,3 млн.грн. або 25,0% від загального. За видами економічної діяльності більшість підприємств здійснювали послуги операцій з нерухомим майном, з діяльності у сфері інжинірингу, геології та геодезії, транспорту, охорони здоров’я людини, у сфері культури та спорту, відпочинку та розваг, з організації подорожувань, у сфері права, бухгалтерського обліку та аудиту, консультування з питань комерційної діяльності.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи