Півмільярда гривень закладе уряд на підготовку зимової олімпіади у Карпатах

В Державний бюджет 2011 року планується закласти суму, еквівалентну близько 500 млн дол. на підготовку до проведення в Україні зимових олімпійських ігор 2022 року.

Про це повідомив Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Міністерства.

При цьому він додав, що з 2012 року цю суму планується подвоїти. Ці кошти будуть спрямовані на розбудову інфраструктури і не тільки спортивної.

Також на 2015 рік має бути збудовано 50% необхідних спортивних об’єктів та інфраструктури, які будуть представлені Міжнародному олімпійському комітетові в рік визначення країни-господаря зимової олімпіади 2022 року.

Міністр також нагадав, що Україна має намір в 2014 році подавати заявку на участь в конкурсі на здобуття права проведення зимових олімпійських ігор 2022 року.

З ініціативою проведення в нашій країні олімпійських ігор із зимових видів спорту  2022 року виступив Президент України Віктор Янукович.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи