Пам’ятникова лихоманка в Івано-Франківськ триває. На черзі Євген Коновалець

Івано-Франківський міськвиконком розглянув питання про встановлення в місті пам’ятника Євгену Коновальцю, - повідомляє “Репортер”.

Ініціатором цього стала організація «Національний вибір». На виконкомі вирішили закласти камінь за адресою вул. Січових Стрільців, 56. Його планують закласти 14 червня цього року.

«Я вважаю, що це місце найкраще на сьогоднішній день з тих можливих варіантів, які можна розглядати, — сказав міський голова Віктор Анушкевичус. — Тому, що там є невеличка площа, поруч одноіменна вулиця Євгена Коновальця, і я думаю, що десь в такому форматі, як пам’ятник Чорновола: невеличкий камерний, або погруддя встановимо».

Члени виконкому вирішили, що питання щодо того, коли встановлять пам'ятник, опрацюють пізніше в робочому порядку. Сподіваємося, що монумент Коновальцю з'явиться в місті не пізніше, ніж за 10 років, як це було з пам'ятником Шевченка.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи