Німецький музичний театр «Табун» завітав до Львова

Німецький музичний театр «Табун» представить на розсуд львівського глядача мюзикл про єврейського письменника Ісаака Бабеля «Мрія Бабеля», - повідомляє "Медіастар".

 

Мюзикл із супроводом єврейських пісень. В ролях – молодь із різних шкіл м. Фрайбурга. В історії кохання між єврейським письменником Ісааком Бабелем та дівчиною-християнкою, які розділені уявною стіною, настільки сильно проявляються невидимі бар’єри культур, що кохання здається приреченим на невдачу. Розділені огорожею, через яку можна все ж спілкуватися, Бабель читає дівчині свої історії та отримує від юної шанувальниці похвалу і заохочення до творчості. Ісаак Бабель плекає мрію, що люди різних культур можуть жити разом.
"В нашому музичному театрі йдеться про взаєморозуміння між народами. Ми бачимо необхідність подолати культурні бар’єри і поєднати людей з різною історією – порозумітися як у виставах, котрі ми самі пишемо, так і музично; а також в буквальному розумінні, оскільки батьки молодої генерації, яка бере участь у цьому театрі, походять з різних країн та частин світу", -каже керівник Фрайбурзького музичного театру «Табун» Моніка Герман (Німеччина).
 

Мюзикл був зіграний 8 разів з великим успіхом у місті Фрайбург, Німеччина. Вистава відбуватиметься у Театрі дітей та юнацтва (вул. Ак. Гнатюка, 11) з 31 липня по 2 серпня о 18.00.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи