Німецькі фахівці оцінили вартість двох футбольних клубів Прикарпаття



ФК „Прикарпаття”, за підрахунками німецьких спеціальістів, коштує близько 2 мільйонів євро, - повідомляє „news.if.ua”.

Згідно з даними німецьких футбольних фінансистів найдорожчим гравцем у складі «Прикарпаття» є незмінний форвард Ігор Худоб’як, якого оцінили у 300 тис. євро. Всього на 20 тисяч відстав від  нього оборонець Андрій Соколенко. Загалом, 10 гравців франківського клубу потягнули більш як по 100 тисяч євро кожен. Щодо гравців «Енергетика», то їх сайт transfermarkt.de оцінив набагато скромніше. До слова, тільки п’ять бурштинців вартують по 100 тис. євро і більше, а найдорожчим виявився Тарас Мікуш – 125 тис. євро. Загалом, фінансовий потенціал «прикарпатців» на сайті було оцінено у трохи більше як 2 мільйони, а «енергетиків» – у майже 1,5 мільйона євро. Для порівняння, найбіднішими клубами Вищої ліги, за версією німецького сайту, виявилися ФК «Львів» та ФК «Харків» – відповідно, 5,85 та 4,55 мільйона євро.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи