На Львівщині 25 шкіл закрили на карантин

На Львівщині у зв'язку з локальним підвищенням рівня захворюваності на ГРВІ та грип 25 шкіл закрито на карантин. Про це повідомив головний Державний санітарний лікар України Сергій Риженко, - інформує «ОстроВ».

За даними Мінздоров’я, всього в Україні введені обмежувальні заходи в 163 школах та 7 дитячих дошкільних закладах.

В окремих школах у зв'язку з локальним підвищенням рівня захворюваності введені обмежувальні заходи. Зокрема, припинено заняття: у Полтавській області - 44 шкіл, у Львівській - 25, у Дніпропетровській - 15, у Чернівецькій - 12, у Донецькій - 12, в Тернопільській - 7, в Запорізькій -7, у Сумській - 12, у Харківській - 4, у Вінницькій – 4.

На більшості території України показники захворюваності знаходяться нижче епідемічних порогів.

Незначне перевищення епідемічного порогу відмічається на 7 адміністративних територіях Львівської області (10-27%), 6 адміністративних територій Чернівецької області (до 27%).

Жодного летального випадку серед хворих на грип та ГРЗ не зареєстровано.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи