МВС планує збудувати пункт утримання нелегалів у Львові. Депутати міськради проти






Міністерство внутрішніх справ України планує збудувати у Львові пункт тимчасового утримання нелегалів, — повідомив кореспондент „ОстроВ”.

„Зявилась інформація про наміри збудувати пункт тимчасово утримання нелегалів у Львові, на вул.Городоцькій”, — сказав депутат Львівської міськради Юрій Кужелюк під час сьогоднішнього засідання сесії Львівської міськради. 

За інформацією депутата, МВС планує почати будівництво вже за два тижні. 

Депутат закликав прийняти відповідне звернення від імені міської ради до Львівського обласного управління МВС про допущення будівництва такого пункту у Львові.    

У відповідь міський голова Львова Андрій Садовий підтвердив, що обласне управління МВС звернулось до міськради з відповідним клопотанням щодо будівництва пункту тимчасового утримання нелегалів. 

При цьому він запевнив, що жодного дозволу на будівництво пункту ще не видано і що це питання буде окремо розглянуто на засідання сесії Львівської міськради. 

Нагадаємо, що раніше МВС планувала збудувати пункт тимчасового утримання нелегалів в Буську в Палаці Бадені, і це викликало протести громадськості. 

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи