Литвин може об’єднатися з БЮТ та НУНС, але останнє слово за «Нашою Україною»

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин назвав три можливих варіанти парламентської коаліції під час прес-конференції в Чернівцях, - повідомляє «ZAXID.NET».

 

За словами В. Литвина, перший варіант - це об’єднання БЮТ, "Нашої України" і Блоку Литвина. Але доля такого об’єднання залежить від фракції "Нашої України".


Другий варіант - Партія Регіонів, "НУ" і Блок Литвина. Така коаліція означала б спробу об’єднати дві частини України - схід і захід. Але навряд чи таке можливо.

 
Третій варіант - БЮТ і ПР. Прообраз такого об’єднання вже існував у вересні цього року, коли дві фракції голосували за поправки до Конституції. Однак вони разом можуть бути лише для того, щоб діяти проти Президента Віктора Ющенка, помститися йому. Така коаліція могла б принести політичний виграш, але країна лише б програла.

 
Водночас, відповідальність за ситуацію в парламенті В. Литвин покладає на Блок Юлії Тимошенко і Партію регіонів. За його словами, саме ці фракції у парламенті мають достатньо депутатів, щоб утворити коаліцію.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи