Львівські депутати вимагають заборонити комуністичну ідеологію, як «злочинну»

Депутати Львівської облради вимагають кримінальної відповідальності за пропаганду комунізму, - повідомляє «ZAXID.NET»

 

«Фракція УНП звертається до Львівської обласної ради із закликом скликати позачергову сесію, на якій ініціювати перед ВРУ законопроект про заборону комуністичної ідеології», - йдеться у заяві, яку депутати Львівської облради оприлюднили під час сесії 25 листопада.

 

Зокрема, представники фракції УНП вимагають передбачити заборону реєстрації нових та скасувати реєстрацію існуючих політичних партій та громадських організацій, які пропагують комуністичну (більшовицьку) ідеологію (марксизму-ленінізму-сталанізму) та заборону їх символів і їх згадку в назвах підприємств та товарних брендах, заборону розповсюдження друкованої та аудіовізуальної продукції, яка пропагує таку ідеологію і передбачити кримінальну відповідальність та пропаганду комуністичної (більшовицької ідеології (марксизму-ленінізму-сталанізму).

 

«Комуністична ідеологія є злочинною та людоненависницькою. Злочини комуністичного режиму в Україні були безпосереднім наслідком втілення комуністичної ідеології», - зазначається у депутаському зверненні.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи