Львівська облрада висловила недовіру Верховній Раді України

Депутати Львівської обласної ради висловили недовіру Верховній Раді України, - повідомляє “zaxid.net”.

«За» таке рішення проголосувало 73 депутати під час сесії Львівської обласної ради 24 травня.

Як зазначається у зверненні, ВРУ потрапила у проблемне становище щодо своєї легітимності.

Оскільки народ не обрав чинний депутатський корпус під нові повноваження, а також не обирав чинної більшості, яка утворилася шляхом приєднанням шляхом «тушок».

«Депутати Львівської обласної ради з тривогою сприймають невпинне перетворення Верховної Ради України на заручника політичних ігрищ парламентської більшості. Ця більшість знищує парламентаризм в Україні, ігноруючи права, законодавчі ініціативи опозиції, перетворюючи парламент на філію виконавчої гілки влади», - зазначено в зверненні.

Також у ньому наголошується, що замість проведення швидких і ефективних реформ, більшість у парламенті займається популізмом, проведенням псевдореформ, збільшенням видатків на утримання чиновницького апарату, а простих громадян доводить до зубожіння.

«Тому депутатський корпус Львівської обласної ради вважає, що ВРУ із такою більшістю вичерпала кредит довіри українського народу і повинна бути розпущеною», – підсумували депутати у зверненні, спрямованому до Президента України Віктору Януковичу.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи