Лідера львівської «Батьківщини» викликають на допит в прокуратуру

Голову Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", першого заступника голови Львівської обласної ради Романа Ілика, - повідомляють “Львівські новини”.

Сьогодні Романа Ілика на 15.00 год. викликають на допит як свідка у слідчий відділ прокуратури Львівської області, що знаходиться на вул. Городоцькій, 16. Відповідна повістка надійшла Роману Ілику сьогодні, 6 жовтня, вранці.

У документі зазначено, що йдеться про кримінальну справу, порушену проти колишнього голови Львівської обласної ТВК Ігоря Кравчука, якого 29 вересня близько 23.00 год. було затримано працівниками СБУ.

Як зазеначають у прес-службі "Батьківщини", Партія регіонів готова на будь-які методи для того, щоб не допустити найбільшу опозиційну партії Львівщини до виборів. "Після того, як через суди та органи юстиції ВО "Батьківщина" було заблоковано можливість взяти участь у виборах до місцевих рад, у хід пішли слідчі органи. Тепер вони намагаються сфабрикувати справу проти лідера обласної партійної організації "Батьківщини", йдеться в повідомленні.  

"Не випадково, що 30 вересня, наступного дня після затримання СБУ І.Кравчука, голова ЛОО Партії регіонів П.Писарчук в коментарях інформаційним агенціям заявив: "Членам обласної виборчої комісії пропонували по 5 тисяч доларів за реєстрацію списків Ілика - Писарчук". Звідки головний регіонал Львівщини може знати такі дані? Очевидно, що вони є вигадані ним особисто. Офіційно заявляємо, що партія "Батьківщина" не має жодного відношення до цієї справи, яка повністю сфабрикована діючою владою",  заявили в "Батьківщині".

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи