Івано-Франківська влада продовжує штампувати звернення до Президента

Сьогодні івано-франківські депутати ухвалили три звернення до Януковича, - повідомляє “ТРК Вежа”.

Одразу три звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабміну ухвалили на 57-мій сесії депутати Івано-Франківської міської ради. Зокрема, Про статус української мови, недопущення заборони "секонд-хендів" в Україні, та стосовно Податкового Кодексу. Останні два - є актуальними, кажуть міські обранці, з точки зору добробуту іванофранківців.

Підтримати "секонд - хенди" міських обранців спонукали масової акції протесту, каже депутат Ігор Кінаш. У міськраді вважають , заборона "секондів" вітчизняній легкій промисловості не допоможе. Натомість, це негативно позначиться на малозабезпечених мешканцях , переконаний Ігор Кінаш.

Інше депутатське звернення, має економічний характер та стосується нововведень Податкового кодексу. Міські обранці вважають, норми, які закладнені, в головному фінансовому документі підприємця, згортають малий та середній бізнес. А це зашкодить розвиткові місцевої економіки, каже депутат міськради Богдан Чупірчук.

У боротьбі за "секонди", рідну мову та малий бізнес депутати сподіваються на підтримку інших міст. Якщо парламент не дослухається до вимог "низів", не виключені різні акції протесту.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи