Губернатор Прикарпаття подарував дружині Януковича скриньку для нагород чоловіка

Губернатор Івано-Франківщини подарував дружині Януковича скриньку для нагород чоловіка, - повідомляє «ЗІК».

Дружина Президента України Людмила Янукович учора, 9 листопада, ввечері в Донецькому національному театрі опери та балету ім. Солов’яненка презентувала культурно-просвітницький проект «Захід-Схід», що проходить під її патронатом.

На презентацію прибула делегація на чолі з головою Івано-Франківської ОДА Михайлом Вишиванюком.

Янукович під’їхала до парадного під’їзду театру у вже відомому автомобілі з невеликим портретом Президента України на лобовому склі. Перша леді вже не соромилася фото- і відеокамер і була у доброму настрої.

Привітавши зі сцени гостей з Івано-Франківська, Людмила Олександрівна зізналася, що любить бувати у цьому місті, тому що «там чисто і затишно. А ще тому, що Івано-Франківською областю керує Михайло Вишиванюк, з яким сім’я Януковичів дружить з 1997 року, тобто з моменту їх вінчання».

Людмила Янукович підкреслила, що такі культурні заходи, як проект «Захід-Схід», зможуть об’єднати країну. «Головне – любити, сподіватися і прощати», – завершила свій виступ дружина Президента. Було видно, що після сказаних слів в очах Людмили Янукович заблищали сльози.

Губернатор Івано-Франківщини вручив першій леді гуцульську скриньку зі словами, «щоб вона була наповнена нагородами Віктора Федоровича».

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи