Арсеній Яценюк побачив змову проти українського народу



Арсеній Яценюк лідер „Фронту змін” ініціює всеукраїнський референдум з приводу внесення змін до Конституції України. Про це він сьогодні  заявив на прес-конференції у Івано-Франківську, - повідомляє кореспондент „ОстроВа”.

 Арсеній Яценюк зокрема заявив про таке: „ Ми потрапили в ситуацію, коли В.Янукович та Ю.Тимошенко хотіли „вкрасти” країну, обрати „кнопочного” президента, і „переписати” Конституцію, мов статут якогось підприємства. Акціонери, нам всім відомі, а 46-мільйонний народ мали взяти в найми. Це не просто  змова державного перевороту, це змова проти українського народу.  Я не пропоную переписати Конституцію України. Я за зміни до неї, тільки через Всеукраїнський референдум”.

Щодо перебування Чорноморського флоту на теренах України лідер «фронтовиків» повідомив: „Ніякої дискусії щодо цього питання не повинно виникати. Не має стояти питання щодо дострокового виведення Чорноморського флоту, так як Україна підписала договір, і її представник поставили свій підпис, який є гарантом нашого слова. Та про продовження терміну перебування флоту Росії на наших теренах не може бути й мови. Ми не будемо завтра у Європейському союзі. Ми віддалилися від НАТО. Перспектива доєднатися до нього та Європейського союзу далека. Ми не маємо вибирати між Європою та Росією. Теза сильної країни – встановити дипломатичні прогнозовані стосунки з Росією, і прямувати у Європу”.




Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи