Звільнені з полону військовослужбовці з Кремінної зможуть отримати допомогу з місцевого бюджету

Звільнені з полону військовослужбовці ыз Кремінної Луганської області зможуть отримати допомогу з місцевого бюджету. Про це повідомив у Телеграм очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 2 березня. 

Зазначається, що до відповідної програми Кремінської міської військової адміністрації запропоновано внести зміни, доповнивши її пунктом про те, що право на матеріальну допомогу матимуть військовослужбовці з числа мешканців громади, звільнені з полону.

Крім того, за цією програмою наприкінці лютого надано матеріальну допомогу ще 23 жителям громади на загальну суму 342 000 гривень. 

"Це два працівники ДСНС, дві сім’ї загиблих військовослужбовців, два військовослужбовці, які беруть безпосередню участь у бойових діях.

Також 10 осіб одержали кошти на лікування та реабілітацію, дві особи – у зв’язку з онкологічним захворюванням, дві сім’ї військовослужбовців – на народження дитини, три особи – у зв’язку з пораненням", - повідомив Лисогор. 

Нагадаємо, раніше у Кабміні роз'яснили, як українцям подати заяву на компенсацію за знищене під час війни житло. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті