Зеленський розповів про умови, коли Путін буде готовий віддати всі захоплені території Україні

Президент Володимир Зеленський заявив, що у разі виходу Сил оборони на лінію фронту, яка була до початку великої війни 2022 року, диктатор Володимир Путін може повернути всі захоплені території. Про це він повідомив в інтерв'ю CBS News, - пише Ліга.

За його словами, для перемоги Україні потрібна зброя від Заходу, посилення санкцій проти Росії та блокування всіх економічних зв'язків партнерів із Москвою.

Він зазначив, що в такому разі українським військовим не обов'язково доведеться виходити на кордони 1991 року, а достатньо буде повернути території, окуповані Росією після початку великої війни.

Зеленський вважає, що якщо диктатор Володимир Путін втратить ці землі, то втратить впевненість у країнах, які "сумніваються", а також втратить силу усередині РФ.

"Лише тоді Путін буде готовий до діалогу. Тоді вимогою цивілізованого світу до нього має стати визволення всіх українських земель", – заявив глава держави.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський прогнозує, що Росія може почати новий наступ наприкінці травня або в червні, і до цього часу ЗСУ важливо підготуватися.

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті