Зеленський представив Василя Малюка особовому складу СБУ

Президент України Володимир Зеленський представив колективу Служби безпеки новопризначеного голову генерал-майора Василя Малюка в Центральному управлінні Служби 13 лютого. Про це повідомили в Телеграм-каналі відомства.

"Від початку повномасштабного вторгнення Василь Васильович Малюк довів, що є патріотом, професіоналом і саме тією людиною, яка має керувати Службою безпеки нашої держави", – сказав Зеленський.

 

Президент відзначив роботу працівників спецслужби, зокрема тих, хто веде боротьбу з ворогом на тимчасово окупованих територіях України.

Василь Малюк подякував Президенту за довіру і запевнив, що весь особовий склад СБУ усвідомлює рівень відповідальності і задач, які перед нею стоять.

"Ми сьогодні будуємо нову й сучасну модель Служби безпеки. Особливий акцент робимо на контррозвідці. Служба розвивається в контррозвідувальному напрямку, проте не зупиняємося у боротьбі з внутрішнім ворогом: має бути повний контроль оперативної обстановки і своєчасне виявлення будь-яких системних загроз управління державою. І не тільки виявлення, а й швидке реагування, документування і затримання зловмисників", – підкреслив Малюк.

За його словами, спецслужба змінює підходи до роботи і працює системно: від проведення унікальних спецоперацій до затримання колаборантів і документування воєнних злочинів РФ.

"Хочу нагадати наш принцип: керівник має працювати для Служби і для підлеглих, а не навпаки. Вести своє військо за собою і своїм прикладом показувати, як потрібно працювати. Український народ чекає якнайшвидшої перемоги. Я особисто і весь особовий склад Служби безпеки зробимо все можливе і неможливе, щоб цю Перемогу прискорити", – зазначив також голова СБУ.

Раніше повідомлялось, що Верховна Рада ухвалила кандидатуру Василя Малюка на посаду голови СБУ.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті