Зеленський після Німеччини відправиться ще до однієї країни – ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з офіційним візитом у Німеччині в неділю, 14 травня, може також відвідати Францію, пише французьке видання BFMTV з посиланням на джерела, - повідомляє УНІАН

За інформацією ЗМІ, візит глави держави до французької столиці очікується наприкінці дня.  

Якщо візит буде здійснено, це буде друга поїздка Володимира Зеленського до Франції з початку повномасштабної війни, розв’язаної росією проти нашої країни. Перша така поїздка відбулася в травні поточного року, тоді президент Франції Еммануель Макрон приймав українського лідера в Єлисейському палаці разом із канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

Видання Le Figaro з посиланням на джерела інформує, що в паризькому аеропорту Велізі-Віллакубле Зеленського мають зустріти прем'єр-міністр Франції Елізабет Борн і міністр закордонних справ Катрін Колонна.

За інформацією ЗМІ, Зеленський також зустрінеться з президентом Макроном в Версальському палаці. Зустріч, як очікується, відбудеться рано вранці, після чого короткий візит Зеленського до країни буде завершено.

Як повідомлялося, у суботу, 13 травня,  президент України Володимир Зеленський 13 травня прибув до Риму.

Ввечері в суботу Зеленський прибув до Німеччини. Президент Володимир Зеленський у межах візиту до Німеччини відвідав штаб-квартиру Міністерства оборони.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті