Зеленський підписав укази про нагородження майже 700 захисників України

Президент України Володимир Зеленський в останній день 2023 року підписав кілька указів про нагородження воїнів, які захищають країну на передовій. Про це він сказав у відеозверненні 31 грудня.

"31 грудня другого року повномасштабної війни. Нашого опору. Напередодні я підписав кілька указів – указів про шану для наших воїнів, про нашу їм вдячність. Майже 700 воїнів.  Усі із цих майже 700 воїнів, відзначених зараз, а також медики, які теж відзначені та яким ми всі вдячні за порятунок наших військових, – усі вони проявили себе на передовій, у бойових бригадах, у захисті наших людей і всієї України. І 31 грудня, і 1 січня, і в кожен день святковий, і в кожен день буденний нашу Україну оберігають такі люди – такі українці й українки. Сила й гордість нашого народу", - зазначив Зеленський.  

Він особливо подякував всім, хто в бою, на бойових постах, на бойових завданнях зараз.

"Усім, хто на фронті. Хто захищає наше українське небо і зараз, цього дня. Кропивницький і область. На жаль, знову сьогодні російські удари. І хлопці захищатимуть наше небо й цієї ночі, і завтра.   Усім, хто лікує наших воїнів, хто на чергуванні зараз у ДСНС України, в місцевих органах влади. І всім, хто і Новий рік використовує, щоб закрити черговий збір для хлопців на передовій.   Я дякую кожному, хто працює та працюватиме на наших оборонних підприємствах – без вихідних. І всім, хто вже завтра, 1 січня, не втрачаючи часу, продовжить комунікацію з партнерами України, аби наступного року в нашої держави було якнайбільше сил і засобів, щоб боротися проти російського зла", - сказав голова держави. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті