За ініціативою влади "ДНР" Донецьк і Маріуполь будуть "доношувати" за російським Курськом старі трамваї, від яких відмовилися регіони РФ

Влада "ДНР" хоче забрати у Курська старі трамваї і віддати їх Донецьку і Маріуполю. Про це повідомило міністерство транспорту і автодоріг Курської області, - пише Телеграм-канал "Донбасс. Важно" 23 березня.

"Вони готові забрати старі трамваї, але з доставкою за наш рахунок. Поки ми цього зробити не можемо", - цитується повідомлення міністерства.

Уточнюється, що Курськ ніяк не може позбутися старих трамваїв. Їх збиралися роздати іншим регіонам Росії, але охочі були відсутні. У підсумку прийняти "подарунок" погодилися в "ДНР".

Раніше повідомлялося, що окупанти в Маріуполі припинили видавати гуманітарку пенсіонерам через їхню "неадекватну поведінку".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті