Медведєв "роз'яснив", якого результату РФ може досягти, застосувавши ядерну зброю, згадавши і про "ціну"

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Мєдвєдєв пояснив, якого результату росія може досягти, застосувавши ядерну зброю. Відповідне відео з його промовою розмістили росЗМІ 5 липня.

"Наша армія сучасна і героїчна, незважаючи на те, що в нашій армії, як і в будь-якій іншій армії, є певні проблеми. Це перше, друге, якби НАТО, насамперед Сполучені Штати Америки та їхні васали, припинили постачати зброю і засоби ураження Україні, то спеціальна військова операція завершилася б за кілька місяців, – сказав Мєдвєдєв. – А якщо вони зараз припинять постачання своєї зброї, то тоді СВО закінчиться за кілька днів. І, нарешті, третє: будь-яка війна, навіть світова війна може бути завершена дуже швидко. У разі, якби був підписаний мирний договір, або зробити те, що зробили американці 1945-го року, коли вони використали свою ядерну зброю і розбомбили два японські міста – Хіросіму і Нагасакі.

Вони дійсно тоді згорнули військову компанію".

Щоправда, Мєдвєдєв підкреслив, говорячи про Хіросіму і Нагасакі: "Ціна – це життя майже 300000 мирних громадян".

Раніше повідомлялося, що Медведєв попередив: повернення росії до "світлого" європейського минулого не буде".

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті