"Всі поверхи провалились у підвал": у підвалі будинку в Очеретиному, куди рашисти скинули КАБ-500, ховались щонайменше 6 людей

Щонайменше шість людей ховались у підвалі будинку в Очеретиному на Донеччині, куди влучила російська бомба 13 квітня. Про це повідомив керівник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко, пише "Суспільне".

"Там не можна провести пошукові роботи, бо будинок завалився в тому місті, де був підвал, у ньому переховувались, за словами місцевих, шестеро людей. Серед них двоє чоловіків 1983 року народження, один з них був в підвалі разом з мамою та бабусею. Сьома вибралась з підвалу, вона була скраю, у жінки 1980 року народження забої. Вона відмовилась їхати у лікарню. Два під'їзди зруйновані з чотирьох", - сказав голова СВА.

Він уточнив, що пошукові роботи розпочинали, але не змогли продовжити.

"Ми з ДСНС були на місці та намагались туди на скільки можна зайти, але там повністю зруйнований підвал, всі поверхи провалились у підвал. Навколо місця влучання теж є руйнування", - сказав також Коваленко.

За його словами, в селищі Очеретине залишаються близько 260 людей, а в селі Нетайлове, де 13 квітня внаслідок артобстрілу загинуло подружжя 1963 року народження, залишається 40 мешканців.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині від обстрілів загинуло ще троє людей, в Очеретиному під завалами лишаються люди - пошукова операція неможлива.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті