Ворог здійснив масовану атаку по Дніпропетровщині. Є поранені, зруйновано житло, пошкоджено енергооб'єкти

Ворог у ніч на 29 березня здійснив масовану атаку по Дніпропетровщині: зруйновано житло, пошкоджено енергооб'єкти. Про це у Телеграм повідомляє голова ОВА Сергій Лисак.

За його словами, загалом протягом ночі та під ранок знищено над областю 24 повітряні цілі - по 12 ракет та безпілотників. ППО працювала у Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах.

Лисак повідомив, що у Кам'янському, де ворог потрощив дачний кооператив, п'ятеро поранених. "Серед них –  5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу. Лікуватиметься амбулаторно. Як і жінки 19 та 47 років. А двоє чоловіків, 36 та 47 років, госпіталізовані. Один з них – "важкий", - констатував Лисак.

Він також повідомив, що ворожими ударами зруйновані 3 дачні будинки, ще 4 – пошкоджені. Понівечені також автомобілі.

"Не припиняється й терор Нікопольщини. Через атаку на Нікополь, яка сталася вчора надвечір, пошкоджений санаторій, 3 приватні будинки, господарські споруди. Вночі ворог вдарив по Марганецькій громаді і Нікополю. Знищений магазин. Пошкоджений павільйон з ремонту одягу. Люди цілі", - зазначив Лисак.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті