Внутрішні конфлікти в РФ будуть тільки зростати та поширюватимуться на інші регіони – ГУР

Масштаби та географія внутрішніх конфліктів у РФ будуть лише збільшуватися. Зараз Кремль застосовує внутрішні резерви своєї армії для придушення повстанців, але приховувати цей конфлікт уже неможливо. Про це представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов заявив в ефірі телемарафону.

"В останні місяці ці події лише набирають обертів. Збільшується географія діяльності повстанців, збільшується кількість учасників цих акцій, і зрештою ми повинні розглядати не лише окремо взяті події на Бєлгородщині, але в цілому так звана Російська Федерація сьогодні - це неспроможна держава, всередині якої величезна кількість конфліктів", - сказав Юсов.

Представник ГУР розповів, що події на Бєлгородщині демонструють неадекватність центральної влади.

"Все що-небудь боєздатне зосереджене на окупованих українських територіях, а на території самої росії - безлад, хаос, анархія і безвладдя. Це означає, що подібні конфлікти можуть ширитись у різних куточках цієї території, яка зараз називається РФ", - наголосив Юсов і додав, що події торкнуться і Московського регіону.

Він також зауважив, що Москва наразі не перекидає військових, які знаходяться в Україні у Бєлгородську область, а намагається обмежитися внутрішніми ресурсами армії РФ і завдає артилерійських ударів по власній цивільній інфраструктурі.

"Той факт, що вони вже залучають власні Збройні сили, а також армійську авіацію, артилерію – це вже факт доведений, і відповідно далі приховувати, що нічого не відбувається, путінський режим вже просто не в змозі", - зазначив Юсов.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті