Військовослужбовець з Луганщини Олексій Ганусков після повернення з дворічного полону обвінчався з дружиною

Військовослужбовець з Луганської області Олексій Ганусков, який вважався зниклим безвісти з березня 2022 року й повернувся з майже дворічного полону, обвінчався з дружиною на 20-річчя подружнього життя. Про це повідомила Луганська ОВА у соцмережах 27 квітня.

"Олексій - військовослужбовець 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Родина втратила з ним зв’язок із березня 2022-го. Два роки Олексій нічого не знав про рідних. Навіть - чи виїхали вони з окупованого Сєвєродонецька. Але його дружина Тетяна щиро вірила, що її чоловік живий і зможе витримати все. Була впевнена, що вони ще встигнуть обвінчатися на 20 річницю подружнього життя, - хоча і планували", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 31 січня 2024 року Тетяна нарешті почула голос чоловіка у телефоні - Олексія обміняли. 

"У квітні подружжя нарешті змогло втілити у життя спільну мрію. Роки очікувань не зламали віри, а лише зміцнили її - пара взяла шлюб перед Богом. Війна відібрала у них 700 днів життя, але надія подарувала довге та щасливе майбутнє", - сказано також у повідомленні. 

Попереду на Олексія чекає реабілітація та надолуження втраченого часу зі своєю родиною. 

Раніше "ОстроВ" писав про те, як Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону: "Ця війна не схожа на жодну іншу".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті