Відновлення регіонів краще, ніж було: Кабмін запускає пілотні проєкти у пʼяти областях

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо запуску пілотних проєктів з відновлення кількох регіонів, що постраждали внаслідок бойових дій. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Зазначається, що попередньо обрано по одному населеному пункту в Київській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях, у яких розпочнеться масштабне відновлення за принципом «build back better».

"Закон, необхідний для початку масштабних проектів відбудови, ухвалений парламентом і підписаний президентом. Визначено п’ять населених пунктів, де стартує пілот. Ідеться не лише про відбудову житла, але й лікарень, шкіл, садочків, ЦНАПів, об’єктів культури тощо. Усе має комплексно відновлюватися з урахуванням вимог безпеки та сучасних практик за принципом «краще, ніж було», — заявив Денис Шмигаль.

Як повідомлялося раніше, у Мінфіні вирішили сконцентруватися на пошуку коштів для відновлення України

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті