В Україну з неоголошеним візитом прибув президент Південної Кореї з дружиною

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль із дружиною прибули з неоголошеним візитом в Україну. Про це повідомляє агентство Yonhap News з посиланням на канцелярію президента.

За словами старшого секретаря президента зі зв'язків із пресою, Юн і перша леді Кім Кеон Хі прибули в Україну з Польщі напередодні.

Зазначається, що президент Юн уже відвідав місце масових убивств у Бучі під Києвом, а потім побував в Ірпені - житловому районі, який зазнав великомасштабних російських ракетних обстрілів.

Президент Південної Кореї планує покласти вінок до військового пам'ятника, а потім провести зустріч на вищому рівні з президентом України Володимиром Зеленським.

Зазначається, що цей візит завершує двоетапну поїздку, під час якої Юн Сук Йоль раніше побував у Литві на саміті Організації Північноатлантичного договору, а потім у Польщі з офіційним візитом.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті